tisdag 24 februari 2009

Long time no C...


Hey..

Det har hunnit gå ett tag sen mitt senaste inlägg och två månadader har nästan gått på ett nytt år.

Tillbringade största delan av December i Danmark med att jobba, men Julhelg och Nyår har tillbringats med att ta det lungt hemma, och Januari tillbringades hemma med jobb på "firman" och nu har jag nästan tillbringat hela Februari här i Holland. Har varit dom senaste 14 dagarna i Groeningen och i Eemshaven för att nu ha kommit tebax hit till Hellevoetsluis.

Vi bor på ett ställe som heter Citta Romana http://www.cittaromana.com/ som ligger i Hellevoetsluis. Det kommer att bli tuffa skift därnere men då vi har lediga helger på site så finns det utrymme för lite rekreation, kan bli skönt att tillbringa lite ledig tid på förvåren i Holland.Har märkt att dom tagit bort vissa av mina Youtube vids som jag tidigare länkat på bloggen, tycker det är synd att dom måste vara så giriga att dom inte kan låta dom ligga kvar.

Kommer att redigera bort dom länkarna vid något tillfälle.Jag har inte lyssnat så mycket på musik eller ljudböcker den senaste tiden, tycker att det är svårt att välja, och har tappat gnistan lite på att ta mej tiden till det...det blir mest några gamla filmer som man kollar på, fick t.ex tag på en box med "The Magnificent Seven" alltså "7 vågade livet". Gamla coola western rullar...som faktiskt håller än. Om kvällarna blir det lite Ipod tittande,,nu när vi jobbar så blir det inte så mycket tid över...så det är enklare att somna in till ett X-Files avsnitt från podden :)Har även gejmat lite under min tid hemma i Januari,,,men både min dator och min ålder är emot mej,.. :( så det är väl bara att inse att man inte kan klå ungdomarna på fingrarna när det gäller CSS, men det är kul att försöka ibland :) och om det inhandlas en ny "burk" då får dom se upp..

Ska försöka skärpa till mej när det gäller uppdateringarna på bloggen och lovar att det inte ska dröjja så länge till nästa inlägg..(fingers x)..ska oxå försöka få med lite kort från detta stället :)


Så till nästa gång


//Live long and prosperInga kommentarer: