tisdag 15 juni 2010

Up´s & Downs...

Hejsan Svejsan!

Sitter uppe och försöker vända på dygnet,,,för att kunna jobba dom 5 sista 12 timmars nätterna innan det är dax för lite välbehövlig semester..

Var på Sweden Rock förra veckan...och det var en lika kul upplevelse denna gången som det var när jag var där senast (om man inte räknar dagsutflykter dit)...vilket var 98...ahh fan va tiden går...
Det var en hel del bra band...gamla som nya...Bäst enligt mitt tycke var D.A.D som gjorde en mycket bra spelning,,men även Stone Sour, Suicidal Tendencies, MSG, Aerosmith, Bachman & Turner, Nazareth & WASP gjorde bra gig...en trevlig överaskning var Blueberry Smoke..skön sydstats rock. Men det fanns även en del besvikelser...den största heter Billy Idol...det var verkligen ingen vidare spelning (inte bara för att vädret var som sämst när han spela)....det är väl bara att inse att han e en föredetting...kanske skulle jag gå o kolla på honom igen om han spelade på nån clubspelning, men på en så pass stor scen hör han inte hemma tyvärr.

Den andra besvikelsen får ett eget stycke här...och den stavas G n´R eller rättare sagt Axl Rose,
för det är verkligen inte G n`R , utan dom borde byta namn till Axl and his Hired Musicians.
Om han ändå kommit in i tid...så hade det varit lite enklare att ha överseende med att han inte leverera fullt...men ska i ärlighetens namn säjja att ett par av låtarna satte han,,,det verkar som han bara går på halvfart, om ens det...och att rösten finns där om han bara vill...men som sagt...3 låtar utav ca 15 kan inte ge honom ett högt betyg...det blir med minsta möjliga marginal godkänt, men det är bara för att jag gillar dom riktiga G n`R men även Chinese Democracy plattan.

Så om jag ska sammanfatta tiden från mitt senaste inlägg så har det varit en kul tid,(England, Holland, SRF) framförallt då det tillbringades en helg i Amsterdam igen, och som jag skrivit innan är det en mycket trevlig stad,,,denna gången blev det en hel del shopping och givetvis ett par bira i solskenet..
Fler besök blir det...

Nu kommer midsommar allt närmare,,,fårse vad man hittar på då?
Semestern ska tillbringas med att ta det lungt och ladda batterierna...givetvis med en hel del MC åkande, fårse om det blir en tur neråt kontinenten...

Nej en stor kopp kaffe nu, och dom 2 sista avsnitten av The Pacific...så kanske man kan hålla sej vaken ett par tre timmar till :)

//Rock on...

Inga kommentarer: