tisdag 7 oktober 2008

Touching Base...


Befinner mej just nu på hemmaplan och har varit ledig ett par dar.....det är ganska skönt det oxå, och det finns en hel del saker som måste fixas när man varit iväg ett tag, men det har hunnits med, ett par fikastunder har det blivit oxå :). Kommer troligen att befinna mej i Karlskrona ett par veckor framöver. Veckorna går så sakta bara, när man är hemma, det är skillnad när man är iväg, då dom bara rinner dom iväg.



Har tillbringat kvällarna med att softa och ta det lungt, varför stressa..det är hektiskt nog när man är iväg. Har till och med tagit mej lite tid att köra ett par rundor CSS...det var länge sen...och lite ringrostig var man allt :). Men det var kul...hmmm...ska nog dra med min stora laptop till Holland så att man kan fördriva lite ledig tid därnere med lite CSS.



Har funderat lite på hur det kommer sej att det är sån kris i världsekonomin, det går ju inte att leva över sina tillgångar, blunda och tro att det inte får några konsekvenser...det verkar som att när ekonomin är uppåt finns det ingen hejd på vad folk kan hitta på....dom bra lallar omkring som i ett rosa skimmer...och bara köper allt med hull o hår, inte en tanke på att det en dag kommer sämre tider och att kalkylerna ska hålla då oxå. Ja ja...får hoppas det ordnar sej..




Är inne på en ny ljudbok nu...Camilla Läckbergs Sjöjungfrun...inte riktigt min smak...men ska försöka lyssna färdigt :)...


Det har inte blivit något musiklyssnande under dessa dagar jag varit hemma,,,måste försöka hitta något nytt att stoppa in i podden nu...ahh får ut o kolla om det kommit några nya släpp...


Får väl köra med en gammal goding igen ;)






En promenad längs Venice Beach med denna i lurarna,,,en svårslagen känsla...trust me...

That´s all for now folk´s

\\Assumption is the mother of all screw-ups

Inga kommentarer: