söndag 14 september 2008

White Light White Heat


Jaha, då är man ännu ett år äldre...men bara rent fysiskt :) . Har tillbringat helgen här i Odense och det har varit kul. Har upptäckt att det är inte mycket som är öppet här i byn på söndagar, knappt en människa ute, skulle ut o handla lite frulle till i morrn, det slutade med att jag fick handla lite bröd på 7 Eleven och en Big Mac på gula måsen(allt annat var stängt). Men på fredagar o lördagar är det hur mycket röj o folk som helst , speciellet på kvällarna. Det är ett riktigt hålligång ställe här (ett tag tjöt sirenerna tätt, kunde tro att man var i NY) :) ,det finns hur många schyssta ställen som helst att hänga på och många trevliga människor.

(at 0430 AM, it´s safer to wear your shoes.*lol*..I hope that you found the way :) .


Annars har söndagseftermiddagen spenderats med att ett par filmer & lite ljudbok, medans tvättmaskinen har fått gå, sånt måste ju oxå fixas när man är iväg. I morrn kör vi igång igen, då kan det vara skönt att ha allt klart för veckan så att man slipper hålla på med sånt om kvällarna.

Tänker inte skriva så mycket om musik idag, utan jag tänkte dra till med en snubbe som visserligen har sjungit lite, men han är mer känd för sitt ståuppande (där han helt klart på den tiden lade ribban på en så låg nivå att ingenting var heligt, till mångas förtjusning) och för en film som heter Ford Fairlane, so Ladies and Gents...the one and only Andrew Dice ClayKolla även in dom andra klippen...


Nu e det dax att gå o lägga sej...//Take it easy, and if you get it easy take it twice.

Inga kommentarer: